Mondhygiënist Zaltbommel?
Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Zaltbommel? Onze mondhygiënisten helpen u graag aan een gezond en mooi gebit. Wanneer u last heeft van een tandvleesontsteking, droge mond, gevoelige tanden, tandplak of aandoeningen zoals parodontitis bent u bij onze praktijk nabij Zaltbommel aan het juiste adres. Onze mondhygiënisten zijn ervaren, zorgvuldig en deskundig. Zij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve mondzorg zoals het voorkomen van gaatjes, tanden bleken en behandelen van tandvleesproblemen.

Wanneer kiezen voor mondzorg Zaltbommel?

Alleen naar de tandarts gaan is niet genoeg om ervoor te zorgen dat u een stralende glimlach en een gezond gebit heeft. Een bezoek aan een mondhygiëniste kan u helpen bij:

  • Gaatjes voorkomen en behandelen
  • Tandsteen verwijderen
  • Behandelen van droge mond of slechte adem
  • Verkleurde tanden behandelen door tanden bleken
  • Gevoelige tanden behandelen
  • Mondspoeling
  • Tandplak verwijderen
  • Beteren van algehele mondhygiëne

Voorkomen parodontitis

Parodontitis is een vervelende aandoening die wordt veroorzaakt door bacteriën in uw mond. Als u niet regelmatig tandplak en tandsteen laat verwijderen, kan dit parodontitis tot gevolg hebben. Dit kan onherstelbare schade aanrichten aan uw gebit.

mondhygiënist Zaltbommel

Voorkomen is dus beter dan genezen. Wilt u vervelende bezoeken aan de tandarts voorkomen, laat uw gebit dan reinigen in Zaltbommel door onze mondhygiënist.

Praktijk voor mondhygiëne in Zaltbommel met grote specialisatie

Als u kiest voor M.M. Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne kiest u niet voor zomaar een praktijk voor mondzorg. Onze mondhygiënisten zijn volwaardig opgeleid en hebben daarnaast specialisaties in ouderenzorg, parodontologie, kindertandheelkunde en angstpatiënten.

Mondzorg kinderen Zaltbommel

Jong geleerd is oud gedaan. Het is nooit te vroeg om te zorgen voor een gezond gebit. Daarom adviseren wij om al op jonge leeftijd met regelmaat een mondhygiëniste te bezoeken. Op die manier worden gaatjes en tandvleesontstekingen voorkomen wat weer veel bezoekjes aan de tandarts kan schelen! Naast het verzorgen van het gebit van uw kind verzorgen wij ook waardevolle voorlichting over bijvoorbeeld gebitsreiniging, poetsinstructie (zoals poetsen met BlueM tandpasta) en het ontstaan van gaatjes.

Afspraak maken met mondzorg Zaltbommel

Voor een prachtig en gezond gebit kunt u een afspraak maken voor een kennismaking en analyse in Zaltbommel. U kunt ook bij ons terecht voor het reinigen en behandelen van uw implantaten en preventief behandelen van uw gebit. Dit doen wij onder andere door gebit beschermende middelen aan te brengen zoals fluoride. Tevens voorzien wij u graag van effectieve voorlichting zodat u ook zelf het nodige kunt doen om te zorgen voor een gezonde mond en tanden. Telefoonnummer: 0344-682428.