Professionele mondhygiënist nabij Wijk bij Duurstede

Bent u op zoek naar een deskundige mondhygiënist in Wijk bij Duurstede? Heeft u last van gevoelige tanden, tandvleesontsteking, droge mond, slechte adem of gevoelig tanden? Maak dan een afspraak met onze professionele en ervaren mondhygiënisten in Wijk bij Duurstede. Zij zijn gespecialiseerd in ouderenzorg, kindertandheelkunde, parodontologie (voor behandeling van parodontitis), angstpatiënten en algehele mondhygiëne. Ook kunt u bij onze praktijk nabij Wijk bij Duurstede terecht voor tanden bleken en voorlichting over gebitsverzorging.

Wanneer een bezoek aan een mondhygiënist brengen?

Tandproblemen komen vaker voor dan u denkt. Om ervoor te zorgen dat uw gebit optimaal is, is alleen de tandarts in Wijk bij Duurstede bezoeken soms niet genoeg. Een mondhygiënist kan u helpen wanneer u:

  • Gevoelige tanden heeft
  • Uw gebit grondig wilt laten reiniging
  • Last heeft van tandvleesaandoeningen zoals parodontitis
  • Een droge mond of slechte adem heeft
  • De implantaten wil laten controleren en reinigen
  • Verkleurde tanden heeft (tanden bleken)
  • Tandplak en tandsteen wilt laten verwijderen
  • Tandvleesontsteking hebt

Preventieve behandelingen Wijk bij Duurstede

Een goede mondzorg houdt ook in dat er preventieve behandelingen worden uitgevoerd om zo gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Misschien heeft u op dit moment geen last van parodontitis of gevoelige tanden, maar dit kunt u altijd nog krijgen. Als het kwaad al is geschied zijn de behandelingen intensiever dan wanneer u dit probeert te voorkomen. Door geregeld gebitsreinigingen en mondspoelingen te laten doen en tandsteen te laten verwijderen gaat uw algehele mondhygiëne met flinke stappen vooruit. Op die manier hebben de miljarden bacteriën die in uw mond zitten geen kans om bij u tandvleesaandoeningen en gaatjes te veroorzaken. Dat zal u ook veel dure behandelingen bij de tandarts schelen.

Mondzorg kinderen Wijk bij Duurstede

Niet alleen een volwassen gebit, ook het gebit van kinderen hebben een optimale mondzorg nodig. Onze behandeling van kinderen is erop gericht om gaatjes te voorkomen en het gebit gezond te houden. Hier zullen uw kinderen heel hun leven lang profijt van hebben.

Afspraak maken bij mondhygiënist Wijk bij Duurstede

Onze praktijk heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten uit Wijk bij Duurstede. Of u nu kiest voor preventieve behandeling, algehele mondhygiëne of u benodigt een behandeling van parodontitis. U bent bij onze gediplomeerde mondhygiënisten in goede handen. Ook voor ouderenzorg hebben we de juiste specialisaties. Bent u niet mobiel genoeg om naar onze praktijk te komen? Wij verrichten onze werkzaamheden ook ambulant en in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Maak via deze website een afspraak of bel naar: 0344-682428.