Mondhygiënist in Tiel

Bent u op zoek naar een deskundige praktijk voor mondhygiëne in Tiel? Bij M.M. Ellis-Karsters bent u aan het juiste adres. Met veel zorg en persoonlijke aandacht helpen we u aan een optimaal en gezond gebit. Zo voorkomt u gaatjes en tandvleesontsteking en dus ook pijnlijke behandelingen bij de tandarts. Onze mondhygiënist in Tiel zorgt niet alleen voor een schoon gebit, u kunt ook bij ons terecht voor tanden bleken, behandeling van parodontitis en voorlichting over mondzorg.

Voordelen van goede mondhygiëne

Een bezoek brengen aan de mondhygiënist nabij Tiel kan u helpen om van uw klachten af te komen. Denk bijvoorbeeld aan klachten zoals tandvleesontsteking, loszittende tanden/kiezen, gaatjes, tandplak, gevoelige tanden, droge mond en slechte adem. Maar ook wanneer u geen klachten heeft, kan een goede mondzorg ervoor zorgen dat u deze klachten in de toekomst niet gaat krijgen. Dit noemen wij een preventieve aanpak.

Specialisaties van onze mondhygiënisten

Kinderen, volwassenen en ouderen: onze mondhygiënisten bij Tiel zijn bevoegd om iedereen te behandelen. Dankzij onze specialisaties in kindertandheelkunde, ouderenzorg en parodontologie en uiteraard het diploma voor mondhygiënist zijn wij een professionele praktijk voor alle leeftijden. Bij kinderen besteden wij voornamelijk veel aandacht aan een preventieve aanpak om zo gaatjes te voorkomen. Uw kind zal vast blij zijn met de wetenschap dat ze niet voor zijn of haar gaatje naar de tandarts in Tiel moet! Kinderen vanaf 0 jaar zijn al welkom. We zijn ook gespecialiseerd in angstpatiënten waardoor we alle mogelijke middelen kunnen inzetten om het uw kind zo behaaglijk mogelijk te maken.

Behandelingen mondhygiënist in Tiel

Onze praktijk heeft een plekje voor iedereen van elke leeftijd. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Tanden bleken
  • Analyse van uw gebit en weefsel
  • Behandeling parodontitis
  • Tandsteen verwijderen
  • Mondspoeling
  • Tandplak verwijderen
  • Uitgebreide gebitsreiniging
  • Controle en reiniging van implantaten

Mondzorg begint bij uzelf

Uiteraard doen wij ons best om gaatjes en tandvleesontsteking te voorkomen. Maar een goede mondhygiëne begint eigenlijk bij uzelf. Om die reden geven we u graag voorlichting in Tiel over gebitsverzorging (bijvoorbeeld poetsten met BlueM tandpasta), het ontstaan van gaatjes en over het effect van bepaalde voedingsgewoonten op uw gebit.

Persoonlijke zorg en aandacht in Tiel

Als professionals weten wij dat niet iedereen het prettig vindt om met de mond open in de stoel te liggen. Daarom passen wij onze werkwijze op u aan om zo een behaaglijke en prettige sfeer te creëren. Voor meer informatie of een afspraak voor gebitsreiniging, tanden bleken of behandeling van parodontitis kunt u ons bellen op: 0344-682428.