Een gezond gebit door mondhygiënist in Rhenen

Bent u woonachtig in Rhenen en op zoek naar een deskundige en professionele mondhygiënist? M.M. Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne heet u graag welkom. Wij hebben een zelfstandige praktijk waar u terecht kunt voor preventieve behandelingen tegen gaatjes en tandvleesproblemen zoals parodontitis. Bij ons zijn alle patiënten welkom. Dankzij onze specialisaties in kindertandheelkunde en ouderenzorg kunnen wij mondzorg aanbieden aan alle leeftijden. Wilt u dus een goed gebit, of heeft uw tandarts aangegeven dat uw mondhygiëne verbeterd kan worden? Bel ons voor een afspraak, we hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten uit Rhenen.

Behandelingen mondzorg nabij Rhenen

Of het nu gaat om uw gebit of implantaten: bij onze praktijk nabij Rhenen kunt u de juiste behandelingen krijgen. Ook wanneer u een beugel heeft, kunt u bij ons terecht. Voordat we beginnen met behandelen verrichten we eerst een analyse van uw gebit en het weefsel in uw mond. Hiermee kunnen wij de huidige conditie van uw gebit in kaart brengen zodat we u maatwerk kunnen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Tanden bleken
  • Behandeling parodontitis
  • Behandeling tandvleesontsteking
  • Tandplak en tandsteen verwijderen
  • Behandeling gevoelige tanden
  • Mondspoeling
  • Reiniging van uw implantaten
  • Het aanbrengen van gebit beschermende middelen (fluoride)

Aanpak van parodontitis

Parodontitis is een vervelend tandvleesaandoening. Symptomen van deze aandoening zijn een slechte adem, nare smaak in uw mond of bloedend tandvlees. Onze mondhygiënist heeft een specialisatie in parodontologie u kunt dus gerust uw aandoening bij ons laten behandelen. Wacht niet te lang met de behandeling, want tandvleesontstekingen kunnen nare gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Voorlichting mondhygiëne Rhenen

U kunt zelf al veel doen om ervoor te zorgen dat uw gebit gezond blijft. Om u hierbij te helpen bieden we voorlichting aan in Rhenen en omgeving. Denk hierbij aan voorlichting omtrent gebitsverzorging, het effect van bepaalde voeding en dranken op uw gebit en voorlichting over het ontstaan van gaatjes en tandvleesaandoeningen. Wanneer u onze adviezen ter harte neemt, zult u merken dat u uiteindelijk minder kosten kwijt bent aan de tandarts.

Stralend en gezond gebit

Als u woonachtig bent in Rhenen of in de omgeving van Rhenen en u wilt naast een schoon gebit ook een stralend gebit, kunt u ons bellen voor een afspraak. Wij kunnen de verkleuringen aan uw tanden behandelen en uw tanden bleken. Uiteraard is dit naast onze andere gebitsverzorgende behandelingen die u frequent kunt krijgen. Bel ons voor een afspraak op: 0344-682428 of een e-mail sturen: info@betergebit.nl.