Laat uw gebit stralen dankzij Ellis-Karstens Praktijk voor Mondhygiëne nabij Ochten

Wilt u weer voluit lachen, minder tot geen last meer hebben van gaatjes of een tandvleesontsteking en woont u in Ochten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze praktijk. Ons team bestaat uit twee ervaren mondhygiënisten: Madzy en Ria. Zij zijn allebei gediplomeerd in mondzorg en lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM). Daarbij staan ze beide geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Mondhygiëne. Hierdoor weet u zeker dat u in onze praktijk nabij Ochten in goede handen bent. Onze dienstverlening is persoonsgericht, doelmatig en van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor onder andere tanden bleken, gebitsreiniging, tandplak en tandsteen verwijderen, mondspoeling en behandeling van tandvleesproblemen.

Specialisatie 1: Kinderen

Kindertandheelkunde is één van onze specialisaties. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in angstpatiënten. Hierdoor weten we hoe we met bange patiënten kunnen omgaan om het voor uw kind (of voor uzelf) zo behaaglijk mogelijk te maken. Onze zorg stemmen we af op uw kind, wij voeren standaardbehandelingen uit, maar leveren maatwerk. Het doel van onze behandelingen is gaatjes voorkomen en voorlichting geven over mondzorg en voeding. Als het om mondzorg gaat, kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Laat dus ook uw kind opgroeien met een mooi en gezond gebit.

Specialisatie 2: Ouderenzorg

Bij het ouder worden nemen helaas ook de mondproblemen toe. Door onze specialisatie in ouderenzorg Ochten kunnen wij deze problemen voorkomen of tijdig signaleren en behandelen. Ook voor klachten kunt u bij ons terecht voor een passende en doelgerichte behandeling. Denk bijvoorbeeld aan een tandvleesontsteking, droge mond, nare smaak in de mond of gevoelige tanden. Bent u niet in de positie om uw huis te verlaten? Geen nood, wij zijn werkzaam voor Vitaaldent, wat betekent dat wij onze werkzaamheden in verzorgingshuizen en bij u thuis in Ochten kunnen verrichten.

Specialisatie 3: Parodontologie

Parodontitis is een tandvleesaandoening die wordt veroorzaakt door bacteriën en tandplak. U kunt uw parodontitis alleen laten behandelen door een mondhygiënist die hierin een specialisatie heeft. Gelukkig kunnen wij u hiermee helpen en hoeft u hiervoor niet naar de tandarts.

Nieuwe patiënten uit Ochten welkom

Woont u in Ochten of in de omgeving van Ochten, dan heten we u graag welkom in onze praktijk. Naast onze specialisatie kunt u uiteraard ook onze praktijk nabij Ochten bezoeken voor preventieve behandelingen, gebitsreiniging, tanden bleken en voorlichting. Wanneer u geregeld een mondhygiënist bezoekt, zult u minder snel gaatjes krijgen wat u weer een bezoek aan de tandarts kan schelen!