Mondhygiëne en mondzorg nabij Leerdam

M.M. Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne neemt nog nieuwe patiënten aan uit Leerdam en uit de omgeving van Leerdam. Onze praktijk is een zelfstandige en moderne praktijk. De dienstverlening is doelgericht, op maat en persoonlijk. Naast een persoonlijke benadering kunt u bij ons ook rekenen op een professionele behandeling. Onze twee mondhygiënisten zijn beide in het bezit van een Hbo-diploma en daarnaast lid van de NVM (Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten), de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie) en als laatste staan wij ook geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door deze lidmaatschappen bent u verzekerd van kwalitatieve behandelingen. Als u uw gebit wilt laten optimaliseren door onze dienstverlening, hoeft u geen verwijzing van uw tandarts te vragen.

Preventieve behandelingen mondzorg nabij Leerdam

In onze praktijk voeren wij de volgende behandelingen uit die het doel hebben gaatjes en tandvleesaandoeningen zoals parodontitis te voorkomen:

 • Gebitsreiniging zoals tandplak, aanslag en tandsteen verwijderen
 • Mondspoeling
 • Beschermende laag aanbrengen op uw tanden (fluoride)
 • Behandeling gevoelige tanden en tandhalzen
 • Sealen
 • Controle en reiniging van implantaten
 • Voorlichting over gebitsverzorging en goede producten (zoals BlueM tandpasta)

Genezende behandelingen bij klachten

Onze mondzorg in Leerdam gaat verder dan preventief behandelen. Wij kunnen u ook helpen bij het genezen van diverse klachten zoals:

 • Slechte adem of droge mond
 • Bloedend tandvlees
 • Onaangename smaak in uw mond
 • Tandvleesontsteking

Wanneer u last heeft van bovenstaande klachten kan er mogelijk sprake zijn van parodontitis of gingivitis. U kunt deze tandvleesaandoeningen bij ons laten behandelen dankzij onze specialisatie in parodontologie.

Esthetische behandelingen Leerdam

Een stralend gebit betekent een gebit dat er mooi uit ziet. Ook hiervoor bent u bij onze praktijk nabij Leerdam aan het juiste adres. Wij kunnen zorgvuldig uw tanden polijsten, tanden bleken of verkleuringen verhelpen en uw gebit grondig reinigen.

Kinderen, ouderen en angstpatiënten

Wij zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde, ouderenzorg en de behandeling van angstpatiënten in Leerdam. Voor elke leeftijd, hoe jong ook, is het altijd verstandig om geregeld een mondhygiënist te bezoeken. Uw tandarts zal dit zeker beamen. Een goede mondhygiëne en mondzorg zorgt voor een gezond gebit en hier kunt u niet te vroeg mee beginnen. Ook voor ouderen is mondzorg essentieel. Wij zijn aangesloten bij Vitaaldent wat inhoudt dat wij behandelingen op locatie uitvoeren.

Maak een afspraak voor optimale mondhygiëne in Leerdam

Wilt u een optimaal gezond en stralend gebit? Of u nu aan uw klachten behandeld moet worden, een reiniging wilt of uw tanden wilt bleken: u bent bij ons in deskundige handen. Maak een afspraak via deze website of bel: 0344-682428.