Praktijk voor mondhygiëne nabij Kesteren

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Kesteren? M.M. Ellis-Karsters heeft nog plek voor bewoners uit Kesteren. U kunt bij onze praktijk terecht voor een optimale mondzorg. Denk hierbij aan tandplak en tandsteen verwijderen, aanpak gevoelige tanden, behandeling tandvleesaandoeningen zoals parodontitis, tanden bleken, verhelpen van tandvleesontstekingen en voorlichting over gebitsverzorging. Als u ongeveer elk half jaar een mondhygiënist in Kesteren bezoekt, zult u merken dat de gezondheid van uw gebit aanzienlijk vooruit gaat. Hier zult u zelf erg content mee zijn en uw tandarts ook!

Wie zijn wij als mondhygiënist?

In onze praktijk werken twee mondhygiënisten. Een mondhygiënist is een paramedicus die een volwaardige hbo-opleiding heeft afgerond. Het beroep mondhygiënist is vastgelegd in de Wet op de Beroepen in de individuele Gezondheidszorg, afgekort tot BIG. Deze wet waarborgt de kwaliteit van de beroepsbeoefenaars. Zo bent u als patiënt beschermd tegen onzorgvuldige of onprofessionele behandelingen. Alleen mondhygiënisten met het juiste diploma mogen zichzelf zo noemen en zijn bevoegd om werkzaam te zijn in de mondzorg. Naast het hbo-diploma is het mogelijk om nog verdere specialisaties te behalen. Onze mondhygiënisten bezitten specialisaties in kindertandheelkunde, angstpatiënten, ouderenzorg en parodontologie (voor behandeling parodontitis). Als u bij ons in de praktijk nabij Kesteren komt, weet u dus dat u in professionele en deskundige handen bent.

Onze dienstverlening nabij Kesteren

In eerste instantie zijn onze werkzaamheden in Kesteren erop gericht om gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen. Hiertoe voeren wij effectieve behandelingen en gebitsreinigingen uit die ervoor zorgen dat bacteriën en tandplak verwijderd worden en uw gebit een beschermende laag krijgt. Daarnaast kunnen wij uw gebit ook behandelen wanneer u last heeft van bijvoorbeeld gevoelige tanden, parodontitis, slechte adem, droge mond of tandvleesontsteking. Als laatste kunnen wij u ook helpen aan een stralend gebit door verkleuringen aan te pakken en uw tanden te bleken.

Bel voor een afspraak voor goede mondhygiëne in Kesteren

Wilt u een stralend en gezond gebit? Bel ons dan voor een afspraak. Onze praktijk is beschikbaar voor volwassenen, kinderen en ouderen uit Kesteren en omgeving. Onze praktijk is zelfstandig, dus u kunt uw mondzorg aan ons overlaten en daarnaast op controle gaan bij uw tandarts. Door onze doelgerichte behandelingen zult u merken dat deze controles steeds korter worden omdat uw gebit gezond en schoon is! Heeft u een aanvullende tandartsverzekering? Dan kunnen uw kosten (deels) vergoed worden. Via deze website kunt u eenvoudig een afspraak plannen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel op: 0344-682428.