Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne in Geldermalsen laat uw gebit stralen

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Geldermalsen? Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne heet u van harte welkom. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg op maat en een doelgerichte aanpak. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de behandeling van bijvoorbeeld parodontitis (tandvleesaandoening) en het verwijderen van tandsteen en tandplak zorgvuldig en zo pijnloos mogelijk zal verlopen. Door regelmatig een bezoekje aan onze praktijk nabij Geldermalsen te brengen, voorkomt u veelvuldige bezoekjes aan de tandarts.

Kindertandheelkunde Geldermalsen

Eén van onze specialisaties is kindertandheelkunde in Geldermalsen en omgeving. Het is namelijk nooit te vroeg om het gebit te laten behandelen door een mondhygiëniste. Door onze preventieve aanpak kunnen wij gaatjes bij uw kind zoveel mogelijk voorkomen. Kinderen tussen de 0 en 18 jaar zijn van harte welkom. Onze behandeling is gericht op voorlichting en persoonlijke aandacht. Wij nemen graag de tijd voor uw kind. De behandelingen die wij uitvoeren:

  • Voorlichting en poetsinstructies
  • Controles en bijhouden van het gebit
  • Fluoridelak behandelingen
  • Sealen
  • Polijsten
  • Gebitsreiniging
  • Tanden bleken
  • Mondspoeling

Ouderenzorg Geldermalsen

Een andere specialisatie is ouderenzorg. Naarmate u ouder wordt, wordt uw gebit steeds kwetsbaarder. Tevens kan het voorkomen dat u vaker te maken krijgt met een tandvleesontsteking, gevoelige tanden, blootliggende tandhalzen, droge mond of parodontitis. Door onze gerichte opleiding kunnen wij ook ouderen helpen aan een gezond gebit. Wij zijn werkzaam in verpleeg- en verzorghuizen en verrichten ook ambulante mondzorg in Geldermalsen en omgeving.

Parodontitis behandelingen

Naast onze specialisaties in kindertandheelkunde en ouderenzorg zijn wij ook gespecialiseerd in de behandeling van parodontitis. Hiervoor hebben we alle benodigde diploma’s behaald om u te voorzien van de beste behandelingen. Parodontitis is een tandvleesaandoening die wordt veroorzaakt door tandplak en bacteriën. Door middel van een analyse van uw gebit en het weefsel in uw mond kunnen wij achterhalen wat de conditie van uw tandvlees is om vervolgens een behandeling op maat te geven.

Optimale mondhygiëne Geldermalsen

Voor een gezond gebit is het niet nodig om vaak naar de tandarts te gaan. Een optimaal gebit is een schoon gebit. Door geregeld een bezoekje aan onze praktijk nabij Geldermalsen te brengen kunt u gaatjes en tandvleesontstekingen voorkomen. Naast gebitsreiniging en preventieve behandelingen bestaat onze dienstverlening ook uit voorlichting geven over gebitsverzorging. Bijvoorbeeld voorlichting over het effect van voeding en welke tandpasta het beste is om te gebruiken (zoals BlueM tandpasta). Ook kunt u bij ons terecht voor tanden bleken. Maak een afspraak via onze website of bel ons.