Mondhygiënist in Culemborg nodig? Kies voor Ellis-Karsters

Wilt u een schoon en stralend gebit en zoekt u een mondhygiënist in Culemborg? Kies dan voor M.M. Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne. Wij zorgen ervoor dat u met een stralende glimlach en een gezond gebit weer naar buiten gaat. Een gezond gebit verkrijgt u niet alleen door regelmatig naar de tandarts te gaan, mondhygiëne is ook erg belangrijk om gaatjes te voorkomen en tandvleesproblemen te behandelen. Onze praktijk helpt u hierbij door secuur en zorgvuldig te werk te gaan. Onze mondzorg in Culemborg gaat verder dan alleen het schoonmaken van uw gebit.

Het belang van goede mondzorg

Als u uw gebit niet goed verzorgt, kan dit risico’s met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan tandvleesontstekingen, parodontitis, tandplak en gevoelige tanden. Een goede mondhygiëne is daarom erg belangrijk. Onze mondzorg in Culemborg is erop gericht om de conditie van uw gebit optimaal te krijgen. Ook wanneer u last heeft van een droge mond, slechte adem of gaatjes kunt u bij ons in Culemborg terecht om u hiervan af te helpen. Wilt u echt een stralend gebit? Wij kunnen ook uw tanden bleken op een verantwoorde wijze!

Mondzorg kinderen Culemborg

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden raden wij aan om al op jonge leeftijd een bezoek te brengen aan een mondhygiënist. Onze behandeling van kinderen is gericht op het voorkomen van gaatjes.
Daarnaast verzorgen wij voorlichting over mondverzorging en voeding. Bijvoorbeeld over welke tandpasta het meest geschikt is (zoals BlueM Tandpasta) en welke voeding schadelijk is voor het gebit.

mondhygiënist Culemborg

Behandelingen tandvleesaandoeningen

Door slechte mondhygiëne kunnen er diverse gebitsproblemen ontstaan. U kunt voor deze problemen naar de tandarts gaan, maar u kunt ook kiezen voor de deskundigheid van onze mondhygiënist in Culemborg. Bloedend tandvlees, slechte adem en een nare smaak in de mond kunnen tekenen zijn dat u last heeft van gingivitis of parodontitis. Bij ons kunt u de parodontitis laten behandelen.

Overige behandelingen Culemborg

Onze mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in kindertandheelkunde, ouderenzorg, angstpatiënten en parodontologie. Naast behandeling van parodontitis kunt u voor meer behandelingen bij ons terecht:

  • Tanden bleken
  • Tandsteen verwijderen
  • Behandeling gevoelige tanden
  • Mondspoeling
  • Tandplak verwijderen
  • Complete gebitsreiniging
  • Controle en reiniging van implantaten

Wees welkom bij onze praktijk voor mondhygiëne in Culemborg

Nieuwe patiënten zijn hartstikke welkom in onze praktijk. Ook voor meer informatie of voorlichting kunt u contact met ons opnemen. Telefoonnummer: 0344-682428. E-mail: info@betergebit.nl. U kunt ook via deze website snel een afspraak maken.