Mondhygiënist in Boven Leeuwen nodig?
Ellis-Karsters heeft nog plek!

Wilt u een stralend en gezond gebit? Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne kan u hierbij helpen. Een gezond en fris gebit lacht prettiger en geeft u meer zelfvertrouwen! Wat wij voor u in Boven Leeuwen kunnen betekenen:

  • Optimale mondzorg
  • Reiniging van gebit zoals tandplak en tandsteen verwijderen
  • Behandeling van tandvleesaandoeningen zoals parodontitis
  • Aanpak gevoelige tanden en tandhalzen
  • Controle en reiniging van implantaten
  • Mondspoeling
  • Behandelingen om gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen
  • Aanpak bloedend tandvlees
  • Tanden bleken

Voorlichting voor een optimaal gebit in Boven Leeuwen

Mondhygiënisten werken vaak volgens het motto: voorkomen is beter dan genezen. Om die reden zijn veel van onze werkzaamheden gericht op preventieve behandelingen tegen gaatjes en vervelende tandvleesaandoeningen (zoals parodontitis). Maar wij zijn niet de enige die veel gebitsproblemen kunnen voorkomen. U kunt zelf ook het nodige doen. Waarschijnlijk heeft u al een aantal aanwijzingen gehad van uw tandarts in Boven Leeuwen. Deze zullen wij bij onze voorlichting onderstrepen en u daarnaast nog voorzien van aanvullende informatie zoals de gevolgen van bepaalde voeding op uw gebit en de oorzaak van gaatjes.

Specialisatie kinderen en ouderen in Boven Leeuwen

Iedereen is welkom in onze praktijk nabij Boven Leeuwen. Door onze specialisaties in kindertandheelkunde en ouderenzorg bieden wij behandelingen op maat aan de allerkleinsten en de -oudsten. Als het om kinderen gaat, is het nooit te vroeg om te beginnen aan optimale mondzorg. Zelfs een melkgebit benodigt reiniging en behandeling om zo schade aan het volwassen gebit te voorkomen. Wanneer u al op leeftijd bent, zult u wellicht merken dat u eerder last heeft van mondproblemen, denk bijvoorbeeld aan gevoelige tanden, tandvleesontsteking, een droge mond of een nare smaak in uw mond. Geregeld uw gebit laten reinigen en behandelen door een mondhygiënist kan wonderen doen voor uw gebit. Uw tandarts zal het met ons eens zijn!

Maak een afspraak voor mondzorg in Boven Leeuwen

Wilt u trots zijn op uw frisse en gezonde gebit? Maak dan een afspraak voor onze mondzorg in Boven Leeuwen. Ook wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Boven Leeuwen bent u meer dan welkom voor al onze behandelingen zoals gebitsreiniging, tanden bleken, implantaten reiniging en het voorkomen en behandelen van parodontitis. Wij zijn een zelfstandige praktijk voor mondhygiëne. U kunt ons daarom bezoeken naast uw tandarts controles. Heeft u een aanvullende tandarts verzekering, dan worden uw bezoeken aan onze praktijk vergoed. Bij kinderen onder de 18 jaar is mondzorg onderdeel van de basisverzekering en worden onze behandelingen voor 100% vergoed.