Mondhygiënist in Beneden Leeuwen nodig?
Bel Ellis-Karsters!

Bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist in Beneden Leeuwen of in de omgeving van Beneden Leeuwen? Bij M.M. Ellis-Karsters Praktijk voor Mondhygiëne heten we u graag van harte welkom! Onze praktijk is gericht op kwalitatieve en professionele mondzorg. Bij ons staat preventie en een optimale mondgezondheid hoog in het vaandel. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn leveren wij maatwerk en doelgerichte behandelingen. Voordat wij overgaan tot deze behandelingen verrichten wij altijd een analyse van uw gebit en het weefsel in uw mond zodat we de huidige conditie van uw gebit kunnen vaststellen. Aan de hand van deze gegevens kunnen we uw gebit reinigen of overgaan tot behandeling van tandvleesontsteking, parodontitis of aanpak van een droge mond. U kunt ook bij ons terecht voor tanden bleken en behandeling van gevoelige tanden.

Wat wij doen als mondhygiënist in Beneden Leeuwen

Bijna iedereen in Nederland brengt elk half jaar een bezoek aan de tandarts. Tijdens deze controles wordt bekeken of u gaatjes heeft en wordt de conditie van uw gebit bepaald. Een grondige gebitsreiniging en tandsteen verwijderen wordt doorgaans niet door de tandarts gedaan. Hiervoor kunt u terecht bij een mondhygiënist. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u middels een goede mondzorg gaatjes en andere mondproblemen zoals parodontitis (aandoening tandvlees), tandvleesontsteking en gevoelige tanden kunt voorkomen of laten behandelen.

Onze werkzaamheden en behandelingen nabij Beneden Leeuwen

Wij behandelen met veel zorg uw gebit of implantaten. In onze praktijk nabij Beneden Leeuwen behandelen we volwassenen, maar daarnaast ook kinderen en ouderen. Hiervoor hebben we de benodigde specificaties behaald. De behandelingen die wij verrichten:

  • Tanden bleken
  • Behandeling van parodontitis
  • Grondige gebitsreiniging (zoals tandplak en tandsteen verwijderen)
  • Analyse van uw gebit en het weefsel in uw mond
  • Reiniging en controle van uw implantaten
  • Preventie behandelingen

Naast onze behandelingen geven we u ook graag voorlichting in Beneden Leeuwen over mondzorg. Bijvoorbeeld over hoe u het beste uw gebit kunt verzorgen (zoals poetsen met BlueM tandpasta), welke voeding een impact kan hebben op uw tanden en hoe gaatjes en tandvleesaandoeningen ontstaan.

Plan een afspraak met onze mondhygiënist in Beneden Leeuwen

In onze praktijk hebben we nog plek voor nieuwe patiënten uit Beneden Leeuwen. U kunt bij ons terecht met klachten of wanneer u graag een optimaal gebit wilt hebben of uw tanden wilt laten bleken. Maak een afspraak via deze website of bel ons op: 0344-682428.